Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Vykortshälsning från Malmö

May 10th, 2012 | Posted by Jess in Friends.

Jag fick post idag! Igen! Älskar att få post vilket leder till att jag måste få visa er därhemma också!

Jag gillar ju att skicka vykort, som kanske särskilt mamma och pappa och mormor och morfar har märkt. Och Eric och grabbarna också, det är de tre adresserna som ALLTID får kort när jag kommer till nåt nytt ställe. Oftast får Emelie och Malena och Erics föräldrar och en hel drös andra människor också kort, men ja. Iallafall så fick jag idag själv ett vykort! Från vackra Malmö som visar sig från sin bästa sida! Kanske… 🙂

Det var min klasskamrat och vän Ulrika som skickade en liten hälsning och fina peppiga ord så jag blev glad och varm i kroppen. Tack lilla du!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *