Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Vintagemög och fuktighetsproblem

October 24th, 2013 | Posted by Jess in Ego.

I mitt huvud just nu:

* Lars och Linda har fått sin bebis! En pytteliten flicka som ska få ett fint litet namn och en gudfar som heter Eric. Hon föddes i tisdags och är i skrivande stund obesiktigad av mig, men jag vet redan att jag älskar henne. Fick en liten video av den stolta pappan där knyttet ligger och drömmer och är så fin. Jag kan inte fatta att naturen har gjort det igen, att en liten människa kan komma till världen, bara sådär.

* Måste alla loppisar i Frankfurt vara så förbenat dyra?! Det är ju begagnade, oftast omoderna och fula, saker vi pratar om! Jäkla vintagetrend som gör att handlarna höjer priserna och hoppas på att folk blir desperata. I helgen tänker jag försöka få med Eric och en bil till loppis utanför stan. Kanske kan vi fynda där.

* Jag älskar den här lägenheten. Ja, den är inte färdiginredd än och ja, den ligger på tredje våningen. Men bortsett från dessa två poänger, så är detta en väldigt originell, charmig sak som vi nu får bo i. Samtidigt är det så sjukt mysigt att bo med Eric. Han är inte hemma särskilt ofta, men jag vet iallafall att han kommer hem till mig och jag kommer hem till honom och vi bor ihop. Vi är en familj.

* Torka tvätt visade sig vara en hel vetenskap i den här lägenheten. Tydligen så var de inte så noga med ventilationen för hundra år sen och allt torkar extremt långsamt. Alltså extremt. Detta gör att man inte kan tvätta mer än en maskin om dagen och hela tvättprocessen förvandlas till ett veckojobb. Lite sådär halvkul. Någon tipsade om att köpa en luftavfuktare, om det nu kan heta så på svenska, men vi vill helst inte köpa mer grejer. Annat än vackra saker som mattor, tavlor och KUDDAR.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *