Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Världens godaste middag

April 13th, 2012 | Posted by Jess in Annat. | Mat.

Jag köpte på mig en finfin flaska ceasarsalladdressing idag. Bara 4,1 g kolhydrater per 100 g så klart godkänd trots att den kostade mer än de flaskorna som hade 25 g kolhydrater per 100 g. Romanasallad hade jag hemma sen innan, en ask fina körsbärstomater fick också komma med hem. Under min powerwalk tinade jag kyckling som sen stektes och blandades med några av tomaterna, lite sallad, massa parmesanost och sen lite dressing på toppen.

FY SÖREN vad gott det blev! PRECIS vad jag var sugen på efter svettig promenad och lång spadusch med rakning och plockning. M. m. m. Till efterrätt blev det två färska jordgubbar. Nu ska mätt och glad tjej titta på senaste avsnitten av New Girl och sen drömma söta drömmar om Eric.

 

Hemmagjord ceasarsallad.

New Girl.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *