Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Våga titta i fotoalbumet

March 2nd, 2012 | Posted by Jess in Kärlek.

Kände mig på så väldigt bra humör idag. Eller ja, det gör jag fortfarande fast jag nu är ganska trött. Iallfall så tänkte jag att eftersom det var så fint väder, Eric var så söt och ambitiös och framtidspositiv, jag var duktig och gjorde klart läxan och alla var snälla mot mig så var jag väldigt glad.

Därför kände jag att det nog skulle funka och titta i det lilla fotoalbumet som jag fick av Lars och Linda innan jag åkte. Det är ju fullt med proffsfotograferade bilder på de finaste människorna i Frankfurt och innan har jag inte varit redo. Det är liksom inte tänkt att jag ska titta i det för att få igång gråt och tårar. Men idag hade jag en känsla av att det kunde vara rätt tid och plats.

Och mycket riktigt! Det gick hur bra som helst. Jag kände saknad såklart, men mest glädje över att jag har så väldigt bra vänner och att de är så snygga också! Bifogar en bild på en bild också: på mig och Linda, bröllopsklädda minsann!

 

Snacka om att vi är olika: en brunett och en blondin, en kort och en lång, en svensk och en tysk, en rund och en smal. Fast vi är goda vänner ändå. Och båda har blå ögon!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 Responses

 • Lars says:

  Jessica! Du bist so lieb! 🙂
  Wir vermissen Dich sehr und hoffen, dass es Dir gut geht! Bald ist wieder Zeit für wedding dressed time!
  Liebe Grüße aus dem Büro von Lars (und aktuell auch Linda!)

 • Lars says:

  Happy Birthday to you! Happy Birthday to juuuuuuhh! Juhuuuu!
  Feier schön in Aussieland und lass es ordentlich krachen! 🙂 Bald wieder mit uns zusammen!!

 • Linda says:

  Geburtstags-Jessica!
  Australien-Zeit: Alles alles Liebe und Gute zu Deinem Geburtstag! Genieß Deinen Tag in der Sonne!
  Du konntest bisher wahrscheinlich noch nicht Deinen Geburtstag im Sommer feiern!
  Wir hätten gerne mit Dir gefeiert, holen das aber baldmöglichst nach =)

  Deutschland-Zeit: Du schreibst so schön…vielen Dank für die tollen Worte!
  Gerade in den Abendstunden, nach einem anstrengenden Tag, klingt sowas total toll und sehr schmeichelnd.
  Es freut mich, dass Du es geschafft hast in das kleine Album zu schauen und ich bin sehr stolz auf Dich, dass Du Dich ohne (Freuden)- Tränen freuen konntest. Das hätte ich nicht gedacht 😉

  Liebste Grüße!

  • Jess says:

   Danke Linda für Deine tolle Worte zurück. Ich habe alles vom Hertz geschrieben und jeden Satz auch gemeint. Danke auch für die Glückwünsche, Australienzeit und Deutschlandzeit. Ihr seid beide superlieb! 🙂 Sonnige Grüße aus Adelaide!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *