Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Vad gör jag här?

April 28th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande. | Kärlek.

Hej.

Igår när jag pratade med Eric så sa jag till honom att jag inte riktigt vet vad jag gör här. Det känns som att Australien inte är så himla underbart egentligen och att det hade varit mycket härligare att vara hemma i Erics vardagsrum. Till exempel. Sen kom jag på att hade jag inte varit här så hade jag pluggat denna terminen i Sverige så då hade jag ändå inte suttit i Erics vardagsrum. Hade väl en liten dipp helt enkelt.

Idag efter 6 kilometers morgonpromenad och sen tjejsnack med Lindsay och Mariko i vardagsrummet under stretching, så kände jag ändå att “jo, men visst tusan ska jag vara här.” Det kändes skönt.

Summa sumarum: Jag stannar väl i 66 dagar till dådå.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *