Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Uppstoppade illrar och lena kavlar

August 31st, 2013 | Posted by Jess in Annat.

Igår fick jag med mig Izabella på loppisjakt. Eftersom jag spenderar några minuter om dagen på Pinterest där folk pysslar och gör om bildäck till vackra soffor stup i kvarten så är jag pysselsugen så in i bomben. Dessutom tror jag starkt på att inte handla allt nytt hela tiden och på att renovera själv så gott det går. Så trots att jag inte har nåt riktigt hem än, så blev det alltså en tur till en permanent loppisaffär som jag googlade fram.

Det fanns mycket saker där. Väldigt mycket saker. Det är privatpersoner som hyr en hylla, ställer sina grejer där några veckor och får sen eventuella försäljningspengar av snubbarna som driver affären. Så det finns liksom inte mycket till organisation bland sakerna utan allt liksom står. Sådär som det kom. Men fasiken vad roligt det var, tyckte jag iallafall. Izabella blev ganska direkt väldigt smutsig och sen blev det liksom lite äckligt. Men vi handlade ändå litegrann.

På hyllorna fanns allt från textilier och skor och böcker till micropop och familjefoton och kassettband. Vi lät dock bli svindyra fejkväskor, gamla uppstoppade djur och halvtomma Chanelnagellack , för att istället köpa med oss några riktiga fynd. För Izabellas del blev det en blåvit keramikvas och för min del ett bokstöd med en jordglob på, ett bra nya skinnboots från Goertz och en gammal välanvänd kavel.

Två nöjda svenska tjejer gick sen och fikade på värsta myscaféet som jag inte varit på tidigare. De hade KUSMITE där! Pratade med butiksbiträdet Ivon i Frankfurts finaste designaffär och fick fler pysselidéer. Bra onsdag.

Fynden!

Fynden!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *