Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Uppsats, hamstring och tomater.

April 29th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Filosoferande.

Min turismuppsatsen är nu färdig. Det var den igår också, men då snackade vi liksom ord och brödtext och sådär. Idag snackar vi ordval, referenser och liknande. Skiten är färdig. Den är långtifrån bra och säkert även långtifrån vad läraren önskar sig, men jag kan inte bättre och framför allt orkar jag inte bättre.

Har även hunnit med att mathandla idag. Det blev Lindsay, Mariko och jag i Lindsay’s bil. Min lista var milslång eftersom hyllor i skafferi, kyl och frys ekade tomma. De andra stackarna hann dricka kaffe på slutet också, innan jag var färdig. Efterso jag fick skjuts av Lindsay och slapp släpa kilovis med kött på bussen så passade jag på att stock up, ehm.. vad heter det på svenska? Hamstra? Ja, jag passade på att köpa lite extra och frysa in så att jag har ett tag.

Det vore coolt om jag kunde slippa handla nu tills efter jag har varit i Alice Springs. Det är tre veckor dit.. Ägg lär jag behöva innan dess, jag äter minst två om dagen.

Ikväll blir det utröstning i Australien’s Biggest Loser och ceasarsallad med körsbärstomater och lycklig kyckling. Livet är gott.

 

Obehaglig ceasarsallad som inte smakade nånting men kostade dyra pengar på nåt snoffsigt ställe i Melbourne.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *