Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Träningsvärk och räddningste

February 4th, 2013 | Posted by Jess in Filosoferande.

Hej världen.

Den här svensken försöker klara vardagen med grym träningsvärk i hela kroppen just nu. Jag har börjat köra häftiga och populära Jillian Michaels träningsdvd för att vakna till på morgnarna och det verkar som min kropp behövde det. Eller, min kropp var inte medveten om att den hade muskler. Ondast gör det för tillfället i vaderna, framsidan av låren, baksidan av låren, rumpan och i axlarna. Annars mår jag prima!

Dagarna spenderas ju som ni vet vid det här laget med plugg, plugg och mer plugg. Däremellan hinner jag saknar Eric konstant och massor samt titta lite på tv och blogga. Nån gång. Läser mer bloggar än vad jag egentligen har tid till.

Imorgon har vi inga föreläsningar och heller inga texter som ska läsas till på onsdag, så då tänker jag få praktiskt skit ur vägen. Jag ska tvätta, gå till Willys för att få påfyllning till kylskåpet, ringa Arbetsförmedlingen och lite annat sånt som också måste göras ni vet.

Vi kan väl höras om jag kommer på nåt spännande att berätta? Ta en kopp te medan ni väntar vet jag! Te är mitt lördagsgodis, mitt vardagsunnande och min nyttiga drog. Te är räddningen.

te

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *