Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Torsdagens spänningar.

March 22nd, 2012 | Posted by Jess in Ego.

I morse var jag uppe klockan åtta för att motionera med en tränings-dvd tillsammans med Alicia i vardagsrummet. Möter henne med en tallrik havregryn i handen så träningen fick vänta tills stackaren hade fått i sig sin frukost.

Jag hann säga ett snabbt hej till Eric under tiden, snygga pojkvännen som alltid vet vad han ska säga för att få mig att må bra.

Sen gympade vi framför tvn i typ en timme och blev svettiga och slut, mest i armarna. Jag hoppade över allt som gjorde ont i benhinnorna, men blev som sagt ändå hyfsat slutkörd. SKÖNT. Efter en snabb dusch, två stekta ägg med ost och en flaska vatten drog jag till skolan och dagens enda föreläsning. Som var i älsklingsämndet politik.

Det gick ändå över förväntan. Jag förstod, jag hängde med och jag var inte trött eller bakfull som de andra tre européerna. Efteråt hjälpte jag Marleen att beställa macka på Subway, det kan ju vara väldigt överväldigande när man aldrig gjort det tidigare, och sen satt vi och snackade i kapp oss litegrann innan hon stack iväg på tutorial och jag gick hem.

Sen inträffade deppfasen då jag inte tänkte på annat än Eric, lägenheter, familj, kärlek och framtiden i ungefär två timmar.

Nu ska jag blogga lite mer, skicka in min ansökan till universitetsstudier i höst och sen äta middag med tjejerna i vardagsrummet.

Hej!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *