Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Tomatsoppa och tecknande

February 17th, 2012 | Posted by Jess in Friends.

Dagen är snart slut. Går tiden så här snabbt i Australien också så kommer jag ju vara tillbaks i Europa innan jag hinner säga  “didgeridoo”! Drog ner på stan vid 12 idag för att träffa Yvonne och Angelica och det visade det sig att Izabella också joinade oss, mycket  trevligt. Eftersom två av oss ville boka resa till Italien så ville vi luncha där det fanns internet. Det blev tillslut Bar Celona, ett litet café/restaurang/bar där vi mest brukar träffas på förfest om kvällarna men som också visade sig ha helt okej mat till helt okej pris. Jag åt tomatsoppa med vitlöksbröd. Har naturligtvis inga bilder eftersom jag fortfarande är en nybörjarbloggare, kanske kan jag sno nån från Angelica om hon 1. lägger upp några och 2. tillåter det.

Väl hemma var jag sugen på att kolla på film med Eric i lugn och ro innan resten av kollektivet anlände, men vi hann bara de senaste två avsnitten av Big Bang Theory innan Masoud och Kai båda äntrade hemmet. Jag har vikt tvätt och köpt pennor och ska snart sätta mig och rita lite avskedskort tror jag.

Hej så länge!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *