Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Tillbaks till sekten

September 10th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

Jaha. Då var det måndag igen. Idag har jag börjat köra LCHF igen, kanske inte lika maniskt som i Australien, men tanken är iallfall att komma ifrån sockersug och intag av en massa äckliga kolhydrater!

Idag har jag ätit en sallad med ägg, tonfisk, paprika, tomat och majonnäs till lunch. Efterrätten blev en Ramlösa Hallon & Skogsbär, jag vet, värsta festen på en måndag!

När jag kom hem från skolan ställde jag mig och gjorde mina två största grytor fulla med köttfärsgryta med zucchini och aubergine som ska in i frysen så snart den är sval nog. Dagens middag blev två köttfärsbiffar med lite creme fraiche som sås och en massa smörstekta champinjoner som beilage, tillbehör. Skitgott!

Som sagt, champinjoner, tomater och mjölkprodukter är ju alla lite tvivelaktiga när det kommer till antalet gram kolhydrater per 100g. Men. Jag vill inte bli extrem och alla tre nämnda ingredienser är ju nyttiga grönsaker som man inte behöver få panik av. Eller vad säger experten, Anna?

Nu hade det varit gott med ett choklad, men jag tänker satsa på en kopp vaniljte istället!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *