Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Tillbaks på hästen!

March 26th, 2012 | Posted by Jess in Annat.

Alla som tycker det är tråkigt att läsa om benhinnor, motion och springturer kan skippa detta inlägget.

 

Okej, då så. Imorse togs alltså första löpturen på 10 dagar. Om man nu ens kan kalla det löptur, jag rörde på mig i cirka 40 minuter varav 9 var ren löpning, uppdelat på 6 styckten 1,5 minuterspass. När jag gick i raskt takt under uppvärmningen så gick det hur bra som helt, kände inte av underbenen. Men så fort jag tog det första joggingsteget så gjorde det ont i smalbenen, typ. Inte extrem smärta, men inte heller bekvämt.

Jag fortsatte springa tills det var dags att gå och efter två springrundor till så började underbenen kännas bättre. Antagligen för att jag var riktigt varm då.

När jag kom hem stretchade jag ordentligt och mådde fint. Nu, efter skolan är slut för idag och jag sitter framför datorn, gör det rejält ont i benen igen.

På onsdag är det dags för löprunda igen, gör det för ont så slutar jag, annars tänker jag satsa på att springa bort smärtan.

(Föreställ er en bild på svettiga mig.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *