Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Thaimåndag

May 15th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Mat.

Käkade jättegod thaimat igår på den lilla, men populära vågar jag påstå, restaurangen som ligger en tio minuter härifrån. Det ligger ett jättestort sjukhus bredvid The Village typ, som heter Flinders Medical Centre. Och på grund av det och alla människor som jobbar och är sjuka där så finns det tre restauranger på rad precis i närheten. Än så länge har vi bara testat thaien.

Julia och jag var där och hon berättade på vägen dit att hon fått paket av sin faster hemma i Tyskland och sen radar hon upp en hel lista med namn på underbara sockerbomber som jag saknar från mitt andra hemland. Men sen fick jag mat i magen och då försvann det begäret också. Jag åt en kycklingrätt som hetter Chili Lemon. Jättegott och lagom starkt med massa krispiga grönsaker och lagom “såsig” sås. Dessutom måste man beställa till nudlar eller ris om man vill ha det och det vill ju inte jag!

Efter att vi hade beställt och vi satt och väntade på maten och så stövlar min housemate Alicia in av en händelse. Hon tänkte hämta mat till sig själv, men slog sig ner hos oss istället och så pratade vi australiskt versus europeiskt nån timme.

Trevligt måndagskväll helt enkelt!

Som vanligt har jag inga bilder… F’låt Angelica!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *