Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Sticker och hämtar ungarna.

November 22nd, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Ego.

Nu ska jag snart bege mig iväg och hämta ungarna på förskolan. Har fram tills nu mest suttit framför datorn och förberett en liten tiominuterspresentation om Australien som jag ska framföra på onsdag nästa vecka inför en bunke blivande utbytesstudenter. Jag har blivit ombedd att fokusera på kulturkrockar och hemlängtan så det känns ju inte som jag marknadsför Australien direkt.. Men.. Lite positivt får jag sagt ändå.

Det tar cirka en timme att ta mig till K och O’s förskola och de vill bli upphämtade runt 15. 30, så jag tar på regnjackan och sneakersna snart. Lite podcasts i lurarna och så kör vi. Fint så.

Hej!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *