Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Söndagssysslor

April 1st, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Bloggbloggblogg

Dagen har hittills varit… ganska produktiv. På nåt konstigt sätt är det alltid så att de dagar då jag inte har saker som måste göras så sitter jag på min röv och har tråkigt och tycker tiden går sakta. Men de dagarna då jag HAR saker som måste göras så vill jag inget hellre än bara sitta rätt upp och ner och lägga patiens på telefonen typ.

Så det började jag dagen med. Tittade på tv med tjejerna i vardagsrummet, spelade mobilspel och åt en wienerkorv och lite laxrullar till frukost. (För övrigt världens godaste förrätt som mamma brukar göra. Man blandar pepparrotsost (eller som jag, philadelphia med riven peppearrot) med dill och salt och peppar och rullar in i rökt lax. Fryser och käkar sen i skivor. Svingod LCHF-mat!)

Sen masade jag mig in i mitt rum, stängde dörren och började göra Creative Writing-läxor för nån vecka framåt, vi snackar läsdagbok och uppgifter. Måste skriva en himla massa dikter snart och poesi är INTE min grej. Snart ska jag ta mig igenom minst två av veckans politikkurstexter också och sen måste jag göra klart min novell som har blivit rättad en gång.

Suck och stön.

Jag mår dock bra, saknar Eric som vanligt, saknar er andra också, saknar att prata svenska, saknar att kunna kramas med folk. Jag mår dock, igen, bra.

Matbilder- fortfarande inte min starka sida..

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *