Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Söndagshäng i Limburg

August 13th, 2018 | Posted by Jess in Familjeliv

Efter frukost igår lastade vi in oss i bilen och körde mot Limburg. Där bor nämligen Lars och Linda med sina barn, och dem tycker vi om. Det väntade en heldag med massa lek för barnen och prat för oss vuxna. Vi hade inte setts på nästan tre månader, vilket är fy skam med tanke på hur nära vänner vi påstår oss vara. Elsa och deras dotter som snart fyller 5 år, förberedde en dansshow som de sen uppträdde med och jag tänkte tillbaks på när jag själv gjorde samma sak, framförallt med flåsarna, som vi kallade en grupp vänner till familjen. Gabriella är ju fortfarande min kompis idag, kanske mycket tack vare vårt samarbete med showerna varje gång vi sågs på middag hemma hos varandras föräldrar. Hehe.

Vi fick ravioli till lunch iallafall, hemma hos Lars och Linda. De bor i ett nybyggt hus som de själva ritat tillsammans med en arkitekt och de har en stor trädgård och MASSA leksaker. De fyllde också poolen med vatten och sen var det dock mest papporna som hoppade i medan Linda solade och jag sprang efter Ville/svettades. Det är ju så fantastiskt med trädgård. Att bara kunna öppna dörren och låta barnen rasta sig själva där ute. Jag kommer inte att sluta tjata om hur gärna jag önskar mig en sådan.

Ja, sen åt vi tårta och lekte lite till och Ville ville gärna testa alla trappor de hade i huset och Elsa spelade piano och lekte häst och klättrade i träd och pysslade. När klockan var 20.30 var båda barnen så trötta att det inte gick längre, de fick på sig pyjamas och så körde vi hemåt i sensommarnatten igen. Fin söndag!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *