Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Söndagen den 26 augusti 2018

August 26th, 2018 | Posted by Jess in Annat.
  • Min helg som ensamstående är över och jag är glad att jag inte är ensamstående. Av så många anledningar. Återkommer på den punkten tror jag. Idag har vi iallafall hunnit med att skypa med moster Jannicke hemma i Sverige, träffa nyfödd bebbe, cykla en sväng med cykelvagnen och sen hänga med kusin Filip och hans pappa hela eftermiddagen. Till slut beställde vi thaimat, hämtade upp svärföräldrarna också och åt söndagsmiddag tillsammans på det viset.
  • Eric är hemma igen, ordningen är återställd. Ville håller på att värka fram två kindtänder, främst på nätterna, och Elsa ska börja förskolan imorgon. Och jag ska gå och sova nu, förra natten blev det nämligen max 3 timmars sömn pga mardrömmar tänder envishet obekväma sängar. Jag överlever det med.
  • You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *