Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Söndagen den 17 maj 2020

May 17th, 2020 | Posted by Jess in Annat.

Jaha, då var det ännu en vecka som vi kan lägga bakom oss. Den har varit bra, den här veckan, det måste jag ändå ge den. Det störigaste på hela veckan är den satans tapeten som jag försökt sätta upp på barnens säng. Det är nämligen en liten bit av den som har ramlat ner cirka fem gånger. Och inte nog med det, den har också krympt varje gång så att jag varit tvungen att slita ner de andra två som kom efter för att göra nya bitar och sätta upp igen. Nämen det är så intressant det här så ni håller på att dö, jag känner ju det. Amen iallafall så ramlade tapeten ner hela tiden och jag satte upp den fast jag egentligen inte orkade och nu sitter den uppe igen, peppar peppar, sen igår. Tänkte att jag ska slänga upp en bild på barnrummet sen när det är färdigt. När nu det blir. Vissa saker tar sådan tid när man försöker göra dem samtidigt som man har hand om tre barn.

Ibland blir jag jättefrustrerad när vi bara har klarat av vardagssysslorna på en dag, alltså typ lite tvätt lite disk lite barn på med kläder av med kläder. Utan att liksom beta av något på att göra listan. Men just nu sätter jag mitt hopp till nästnästa vecka då Eric ska vara ledig. Då hade vi ju bokat ett stort fint hus med pool i Omis i Kroatien, men i dessa tider blir resan inte av och Eric ska vara hemma och hänga med oss istället. Han är ju hemma mycket nu också, men han hänger inte med oss så mycket för han har massa att göra på jobbet. Så i den veckan ska jag till Ikea och fixa hemma och ordna massa.

För ja, även här nere har de börjat så smått att släppa på restriktionerna. Ikea har öppnat, bara en sån sak. Och lekplatserna, till barnens stora glädje. Som små kor på grönbete rusar de omkring där och pratar med andra barn och får nya kompisar vart vi än går. Det är så fint att se. Tänk, de har inte träffat nån annan än oss här hemma på över två månader. Sjukt när man tänker på det.

Så de är glada, de små liven och då är ju jag också glad.

Om det är nån som har ett förslag på svensk tv som jag kan kolla på när jag för nån gångs skull kollar utan Eric så får ni gärna meddela mig det via nåt sms eller en kommentar eller så. Just nu är det Bianca Ingrossos Youtube som får roa mig. Det är där jag har hamnat. Japp. Vi säger så. Jag har babblat fritt ur hjärtat en sväng. Det blir inte roligare idag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *