Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Sockersvullen och LCHF-detox

October 15th, 2012 | Posted by Jess in Mat.

Efter att ha tryckt i mig kolhydrater i lördags (även om jag inte själv tyckte att jag överdrev särskilt mycket) så mådde jag igår som en liten liten skit när jag vaknade. Vet inte om jag bara kan skylla på det vita mjölet och sockret som kletat sig fast på insidan av min kropp, men hela jag kändes svullen och obekväm samt typ 5 kilo tyngre.

Så det blev detox. Jag drack stora koppar grönt te hela dagen, varvat med vatten och när jag äntligen blev hungrig vid sex på kvällen åt jag två stekta ägg och en stor tallrik kokt broccoli. Fräscht och skitgott. Hade redan börjat snacka den sköna mättnadskänslan som LCHF ger, inte den odiskreta tyngd och kräkkänsla som kolhydrater för med sig.

Idag blev det matmässigt också okej; bakpotatis med tonfiskröra utan potatis plus sallad i skolan, stekt ägg, bacon och broccoli till kvällsmat. Och nu ett stor jäkla kopp blåbärste! Jag älskar te, men är för lat (?) för att köra löste även om det såklart smakar.. mer än påste. Dock tycker jag att Friggs teer är smarr fast de kommer i påsform. Har alla antecknat det? Bra.

Nu blir det te till innan ögonen sluts för idag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *