Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Snart är detta året slut.

December 18th, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Mindre än en vecka kvar tills julafton och två små nätter hemma i Malmö innan jag åker till Frankfurt för att fira årsdag, jul och nyår. Längtar. Tills dess är det lite som ska göras så idag stannar jag hemma i värmen och låter tangenterna på datorn smattra på. Jag ska skriva kommentarer till mina fyra vänners noveller samt göra klart den sista tyskauppgiften innan den kursen är över.

Några meter bort går Rönnens tvättmaskiner varma, jag har tvättat allt jag äger i princip, men är snart klar. Nu fattas det bara att jag får lunginflammation av den fuktiga luften i lägenheten.

Jag firar också lite roliga nyheter från i morse, och det görs bäst med Glee streamat i finfin kvalitet. Ikväll ska vi gå och vinna ett pubquiz och sen väntar en sista dag i skolan imorgon. Snart är 2012 över. Känns konstigt.

Jag har pyntat min mobiltelefon också!

Jag har pyntat min mobiltelefon också!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *