Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Snålt med rondeller

February 9th, 2012 | Posted by Jess in Annat.

Såg att Spiderchick skrev om sin besatthet när det kommer till att hålla krukväxter vid liv. Hon var väldigt mån om att alla hennes blommor skulle överleva och sparade tvångsmässigt (min egen tolkning) på alla blad som föll av i hopp om att de ska leva vidare som sina egna jag. Liksom lite så.

Jag kom att tänka på en av mina egna sådana.. lite udda tvångsgrejer. När jag tar bort nagellack får jag bara lov att använda en bomullsrondell som det så fint kallas. Ni vet en sådan där rund bomullsbricka, liksom som tops-material fast i oblatform. En får jag lov att använda. Inte fler. För då ser jag framför mig hur Sydamerikas regnskog sakta vissnar undan. Det brukar gå ganska bra när det är ljusrosa eller ännu bättre genomskinligt nagellack som ska bort. Men som när det, som igår, är svart. Då är det knepigt kan ni tro. Jag tog faktiskt en bild igår på den svartfärgade, platta topsen, men det ser så obehagligt ut att jag väljer att inte publicera den bilden.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *