Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Smink i vitdelarna

February 15th, 2012 | Posted by Jess in Ego.

Det är inte alltid lätt att vara tjej och särskilt här i kollektivet där jag får ta mycket skit som den enda av kvinnligt kön. Till exempel när vi ska ut så börjar grabbarna dricka öl ungefär samtidigt som jag måste gå och göra mig iordning, vilket resulterar i att jag aldrig kan vara med och förfesta och är därför alltid nykter när vi går mot tåget. Dessutom är jag så fruktansvärt långsam eftersom jag konstant springer mellan min sminkstation i Erics rum och vardagsrummet där allt det roliga händer. När det sen är dags för oss att dra ut i Frankfurtnatten måste alla stå med ytterkläder vid dörren och vänta medans jag gör de sista finjusteringarna av hår, smink och klädsel. Det kan vara allt från att torka bort all ögonskugga med våtservett och börja om, till dra av mig strumpbyxorna och byta trosor. I lördags när vi var på väg till puben hoppade jag till av skräck när Eric överraskade mig och körde mascaraborsten rätt in i ögonvitan. Varken skönt eller snyggt skulle jag vilja säga, dessutom var det svinsvårt att ta bort av nån anledning.. Men en rolig kväll hade vi ju ändå!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *