Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Skolan, doktorn och hemmet.

March 28th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Dagen började med en spring/gångrunda som DÖDADE mina ben. Tror det var droppen som fick benbägaren att rinna över, nu blir det vila och muskelträning tills jag kan gå normalt igen. Ledsen tös.

Sen fortsatte vi med en föreläsning om semiotics och människorna i klassen gnällde över en liten uppsats som ska in om två veckor att de inte hade tid nog på sig. Sånt gör mig irriterad. Vi är väl vuxna människor? Planera din tid istället!

Å andra sidan var ju lilla baby Mae där så det vägde ju upp irritationen ganska bra. Dessutom så känner jag igen mycket av det vi pratar om från Asko’s kurser på Malmö Högskola.

Sen gick jag hemåt, bokade tid hos en doktor på skolan först eftersom Eric vill att jag ska kolla upp den här bensaken. Han har eventuellt rätt. Tänkte även passa på att lämna lite sköldkörtelblod om jag får så kan de kolla om dosen är rätt också.

Väl hemma hamnade jag framför datorn som så många gånger förr. Kollade upp en bootcamp-kurs som Marleen snackade om, bloggade, läste bloggar, betalade räkningar och nu är klockan… 15:08 och jag ska kanske plugga. Men jag tror det blir ett avsnitt The Real Housewives of Orange County first.

Hejdå resten av världen! Vi hörs!

BILDER!

 

Här poserar jag framför ytterdörren. 43 is the shit!

Överallt ser det ut såhär, två lägenheter ovanpå varandra. Jag bor där nere.

Här bor jag med tre fina tjejer.

Jag dammsuger i köket under gårdagens städrally!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *