Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Skituppsats.

March 26th, 2012 | Posted by Jess in Plugg. | Skit.

Jag har psykiskt ont i magen för något som jag inte kan ändra på. Känns lite onödigt, visst, men jag vet inte hur jag ska bli av med. Förhoppningsvis lägger det sig om nån timme när kroppen förstår det som hjärnan redan vet; att grubbla på det hjälper inte.

Jag hade nämligen min turismkurs idag och läraren röt och var besviken på de uppsatser som vi lämnade in förra veckan. Jag var inte ens nöjd med min, förstod inte vad han ville och tyckte instruktionerna var röriga och tvetydiga. Idag gick han igenom en massa misstag som folk hade gjort, sa att han inte kunde förstå hur folk tänkte när de gjorde si eller så.

Alla saker som han tog upp hade jag gjort i min uppsats. Jäkla skit. Nu kommer jag att ha dåligt självförtroende resten av denna kursen och läraren kommer tro att jag är korkad utbytesstudent.

Jag behöver inte ens ett bra betyg från mina kurser här i Adelaide, jag vill bara bli godkänd.

Fick precis råd på Facebook från min italienske vän Alessandro; Korsa inte bron innan du kommit fram till den. Vänta att vara upprörd tills på måndag alltså, får väl försöka det. Synd att sabba en hel vecka ju.

Skit.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *