Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Sjuklingarna och bröllopet som rymde

January 23rd, 2016 | Posted by Jess in Annat.

Idag har vi varit lite ur fas här hemma. Elsa är fortfarande väldigt snörvlig och Eric påstår att han håller på att bli bättre, men han hostar och harklar sig hela tiden. Natten var okej fram till 3 då Elsa bestämde sig för att det var dags att gå upp och sen höll hon låda med mig som sömndrucken åskådare till klockan 5. Jag var ju glad för hennes skull att kände sig kry nog att göra gå-övningar i sängen i två timmar, men det hade ju varit skönt att sova också. Eric snarkade på bredvid oss och när morgonen väl kom på riktigt, runt 7.30, hade han ingen aning om att vi hade haft kvalitetstid nån timme tidigare.

Ja, sen tvättade vi en massa, läste böcker och byggde duplo och åt lunch, ägg- och skinkmacka till mig och smörmacka och spagetti till Elsa. Eric åt toast.

Dagens utflykt fick bli en promenad genom parken på väg till Lidl som säljer den godaste yoghurten som båda tjejerna i den här familjen gillar till frukost. Vi handlade de sista ingredienserna till kvällens middag och även sånt som behövs till morgondagens middag eftersom ju allt har stängt om söndagarna här. Efter att Elsa hade stupat i säng lagade vi rosépepparbiffar med gräddsås och stekt vitkål. Helt okej! Jag skulle önska att vi hade lite planer imorgon så att vi kommer ut från sjukstugan och jag får nåt annat att tänka på än vårt i nuläget inställda bröllop, men det är väl inte så schysst att åka hem till någon och smitta dem med våra basilusker. Suck. Sen vi fick reda på att den bokade lokalen inte går att få längre så har mitt inspirationsletande ökat markant, jag tänker bara på bröllopet hela tiden och bubblar av härliga idéer som jag skulle vilja förverkliga. Det känns så jäkla mycket som antiklimax, vi trodde läget var under kontroll och så plötsligt var det inte det längre. Skittrist. Men Eric och jag är fortfarande överens om att vi inte kommer att ta nåt som vi knappt har råd med eller nåt som bara funkar till 20% bara för att “få det överstökat”. Då väntar vi hellre. Eller lägger sparpengarna på typ… En hiss till lägenheten istället.

Öööh. Orkar inte.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *