Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Sjuklingar, inredningar och Pettson

February 1st, 2019 | Posted by Jess in Annat.

Vi är lite krassliga idag, här hemma. Eller ja, sämst är det väl för Ville som ligger och snusar med 40 graders feber i detta nu. Elsa lyssnar på Bamse och är piggast av oss, medan jag mest har ont i halsen och känner mig lite orkeslös. Men så satt jag ju också på en barnstol bredvid Villes säng halva natten och försökte få honom att somna om. Det var hela tiden cirka 25 minuters vyssande och handhållande för cirka 15 minuters sömn innan det började om igen. Inte så lönt. Vid halv 3 gav jag upp så fick han komma in i min säng. Trångt, varmt, obekvämt men bättre sömn ändå.

Ja. Slut på beskrivning av sömn. Roligast igår var annars när Emelie bad om inredningstips till deras nyköpta och nyrenoverade hus, alltså så kul. I väntan på ett eget hus att inreda är jag glad när jag får kreativa loss på andra ställen istället.

Igår var vi på teater. Pettson och Findus. Till och med Ville satt still i nästan 40 minuter och tittade storögt på när Findus busade med mucklan och Pettson pratade med hönorna. Elsa satt hundra procent koncentrerad och levde sig in i allt som hände, pratade med dem på scenen och ropade svar på frågor de ställde. Efteråt kissade hon i typ 10 minuter… Hållt sig much?

Helgen är annars planlös. Vi ska ut i skogen och grilla korv imorgon har vi bestämt, och marshmallows som Elsa önskat sig. Det finns en krok jag ska hänga upp och så ska vi göra klart kalasinbjudningarna till Elsas kompisar. Bra så. Hejdå!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *