Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Shoppshopp från soffsoff

August 8th, 2018 | Posted by Jess in Filosoferande.

“Om man disciplinerar sitt sinne uppnår man lycka. Om man inte disciplinerar sinnet är det omöjligt att uppnå lycka.”

Dalai Lama

 

Skojar bara. Eller ja, det gör jag väl inte, för han ska verkligen ha sagt sådär. Men jag syftade mer på gårdagens inlägg då jag snackade om att bara ge ert ett citat och sen vara nöjd med dagens bloggning. Let me tell you this, om jag någon gång bara bloggar ett citat, då ska det iallafall vara ett citat av min favoritperson, Elsa. Eller Ville, men han kan inte säga så mycket klokt/roligt än.

Idag sitter jag mest på soffan och n ä t h a n d l a r. Alldeles för mycket saker handlar jag och det kommer paket i princip varje dag. MEN ofta är det också saker vi behöver som jag löser snabbt och lätt från soffan, typ blöjor, schampo, flugsmälla och sånt. För ofta är det billiga saker som HM reat ut för typ en tiondel av priset, de har ju så mycket fint, trots att jag vet att det är barn i Bangladesh som tillverkat det.

Zalando är en annan favorit. Skor, kläder, väskor till både mig och barnen. Eller ja, Ville behöver ju inte direkt nån ny väska.. Det bästa av allt är ju att alla ställen har fri frakt och fria returer. Det som inte passar damen åker alltså tillbaks ögonabums. Ja, jag vet mamma (= Greenpeaces största supporter) det är kasst för miljön också, såklart. Detta ständiga skickandet av saker. Men. Jag köper ekologiskt och tar superkorta duschar och sopsorterar som en galning. Så då unnar jag mig lite nätshopping istället. Att det sen är dumt av ekonomiska skäl är en annan femma. Trust me, jag vet vad jag gör. Typ.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *