Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Sånt som jag gör idag.

May 8th, 2012 | Posted by Jess in Ego.

Det är tisdageftermiddag och här sitter jag framför datorn som vanligt. Jag har som en vana att göra en 2 Do list varje måndag över veckans åtagande och ansvarsområden. Jag har precis lyckats bocka av några av punkterna på listan, jag har skickat lite email och skrivit en del kommentarer till en av mina kursare på skrivarkursen. Som tur är så är den snart slut. Alla texter och övningar och läsdagboksinlägg ska vara inne innan den 3e juni så det tänker jag se över och finslipa till. Men i övrigt så är jag klar.

Jag blev varnad av min norrländska klasskamrat Sofia innan jag började den kursen att den var tuff och att det skulle bli kämpigt att ha den som extra utöver de kurser jag läser här. Hon hade rätt. Det har varit mycket att göra, men samtidigt har jag lärt mig en del och ju faktiskt fixat det. (Om jag nu får godkänt.)

Idag är det städdag i vår lägenhet. Jag har hand om köksluckor och köksgolv, inte så jobbigt, men det måste typ göras till sist eftersom alla springer där över. Jag ska även blogga lite till så att ni har att läsa därhemma, också ska jag äta köttfärsröra och mozzarella till middag.

Vi hörs!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *