Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Sängplats i Sydney

March 29th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Resa.

Min Sydney-resa är ju bokad sen ett tag tillbaks. Den går inte av stapeln förrän i mitten av juni, men jag ville har bra priser och då är det bara till att dra fram plånboken och kalendern i tid.

Jag har än så länge inte hittat någon att åka dit med. Mina europeiska vänner här ska alla få besök av sina pojkvänner/flickvänner och vill, såklart, spara pengarna och upplevelsen tills de kan åka dit med dem. Jag misstänker att det blir så att jag sticker dit själv och gör det bästa av det. Då slipper man iallafall komma överens med tretusen människor om vart man ska äta lunch och om man ska gå in i den affären eller inte.

Något som jag däremot hittat och bokat är ett hostel, vandrarhem. Det fixades igår efter mycket bläddrande fram och tillbaks i min Lonely Planet Australia-bok samt efter att jag läst en massa recensioner på internet och kollat tillgängligheten där jag skulle kunna sova. Vill gärna ha något som är hyfsat lugnt och säkert när jag reser själv, samt sova i tjejsovsal känns också tryggast. Så det blev till sist Base, som är en kedja med hostels  i Australien och Nya Zeeland. Eric sov på ett av dem i NZ och var nöjd. De har en hel våning med bara tjejrum och extra många toaletter, schyssta priser och bra läge. Så tre nätter på Base ska jag väl kunna stå ut!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *