Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Same procedure as yesterday

June 21st, 2012 | Posted by Jess in Annat. | Ego.

Hej!

Det är dags för dagens höjdpunkt, det ni alla väntat på, det som livet kretsar kring: Mitt babbel. Suck. Jag har faktiskt inte särskilt tråkigt, fast jag inte gör alls mycket om dagarna. Men i bloggform blir det ändå rätt trist eftersom inget händer.

Vi kör en traditionell svensk uppdatering, vädret. Det har regnat nonstop sen typ igår eftermiddags och meterologerna på tvn pratar om det våtaste junivädret i mannaminne. Det är riktigt kallt också, eller ja, runt 11 grader, vilket tillsammans med regnet och min sommarjacka är ganska kallt.

Men jag stannar inne. Jag läser bloggar, jag skriver, jag läser bok, jag håller stackars Mariko sällskap i vardagsrummet där hon i desperation fortsätter plugga till de två av fyra tentor hon har kvar att skriva. Jag tänker en massa. Jag tittar på dålig matlagningsprogram och bra matlagningsprogram.

Jag lider litegrann av abstinens också, efter några dagar innehållandes socker i Sydney skriker min kropp nu efter mer, hela tiden, dygnet runt känns det som. Men den får inget för jag vill tillbaks till LCHF-stadiet då jag inte ens är sugen på allt onyttigt vitt gift. Fjärde dagen snart avklarade, det här fixar jag.

Ikväll ska jag hänga med mina flatmates, var ju borta två kvällar i rad och jag saknar att sitta och titta på tv med dem, snacka skit om alla idioter det finns och skratta lite. Jag ska även äta en massa tacokött till kvällsmat, om nån undrar, och dricka nån kopp tranbärste.

Okej, ska vi säga så så länge? Lite information blev det ju ändå!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *