Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Så länge skutan kan gå.

February 25th, 2014 | Posted by Jess in Annat.

Herregud, kan tiden bara sluta gå så himla snabbt?! Och kan jag sluta börja varje blogginlägg med att klaga på hur snabbt tiden går?!

Sen vi sist hördes har jag bland annat hunnit vara med i en cykel-/bilolycka, jobbat helg på kataloglansering i Darmstadt, fått ge lilla MZ en snabb kram, tittat på House of Cards med Eric och hängt med tjejerna både hemma hos Izabella och på lunch på Berger Strasse.

Igår hade jag ledigt som kompensation för helgens slit i Darmstadt och det var väldigt skönt. Jag känner mig annars helt okej, mycket att göra. Fortfarande massor av syprojekt som väntar här hemma som jag aldrig riktigt har tid till. Kanske i helgen?

Jag mår bra.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *