Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Resultatväntan och tjejmys

June 13th, 2013 | Posted by Jess in Annat.

Jag går mest och väntar. Väntar på att lärarna ska ha bestämt om min uppsats får godkänt eller inte och väntar på att Eric ska komma till stan och hålla om mig. Imorgon kommer han. På förmiddagen.

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa. Igår också, en liten sväng innan jag tog mig med Malena och Miriams hjälp hem till Emelie på fika och midsommarplanering och tjejsnack. Det var väldigt mysigt. Jag fika gosa med Miriam och prata skit med mina två bästa vänner. Fint så. Ska bli kul att fira midsommar i Sverige i år, det var riktigt längesen det hände. Och Eric kommer också att vara med och få se hur det går till. Vi ska vara hemma hos Emelie och Martin, spela brännboll, sjunga snapsvisor och äta jordgubbar.

Men först måste jag vänta klart på det där emailet. Jag vill så gärna bli godkänd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *