Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Restips sökes!

June 12th, 2012 | Posted by Jess in Resa.

 

Jag googlade 'pärchenurlaub' (parsemester) och precis så här tänker jag mig att Eric och jag kommer att se ut på vår semester också.

 

Eric och jag, kanske mest jag om jag ska vara helt ärlig, funderar på att åka någonstans i slutet av sommaren. Mest för att känna att vi också gör saker tillsammans, inte bara var och en på sitt håll och för att Erics lägenhet kan kännas trång på grund av de tre grabbarna han bor med och deras vänner och flickvänner och kollegor som ju samtidigt är anledningen till att jag älskar att vara där, men ibland kan man behöva en paus. Drömmen är Kuba, men det är ju väldigt långt bort och väldigt dyrt och Eric är ingen bra flygresenär. Så Kuba-planen är i princip skrotade. Nu tänker jag i min desperation charter, jag tänker Europa eller möjligtvis precis bredvid Europa och jag tänker en vecka i ett billigt land.

På samma gång som jag vill se kultur och uppleva en ny plats så ser jag framför mig hur vi bara ligger i varsin solstol sju dagar i sträck. Vi går på långa promenader längs stranden och Eric har sin arm över mina axlar. Jag smörjer in mig med solkräm varje morgon, simmar i poolen och kanske, kanske har de Vodka Cranberry på det där hotellet som vi sover på, så att den här skåningen kan få koppla av en kväll och bli lite tipsy.

Tyvärr är ju en helg i en storstad nästan alltid dubbelt så dyr som en vecka på Fritidsresors hotell i Alanya. Helt crazy tänker jag dock inte bli så vi kommer inte åka till Sunny Beach eller liknande, jag vill ändå ha något liite ovanligare och liite mysigare och liite mer… oupptäckt. Är detta ens möjligt?

Frågan är alltså, har någon något tips på vart vi ska åka? Och blir det billigast att boka i tid, eller rekommenderas is i magen och sista-minuten-reservering? Hit me with your best shot!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *