Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Regnet det bara öser ner

June 29th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Fy fasiken vilket hemskt väder vi har nu ska ni veta! Det regnar och stormar och blåser och öser ner om vartannat. Varvat med fem minuter härlig höstsol innan det börjar spöregna igen. Jag försökte klara mig undan vattnet från himlen under min power walk imorse, men misslyckades ganska kraftigt. Efter ett varv av fyra så satte det igång och inom loppet av tjugo sekunder var framsidan av mina ben, från lår till skor dyngsura och jag började frysa. Körde ett varv till i stormen innan jag gav upp och gick hem. Inte roligt.

Skulle ju försöka visa er hur mycket det regnade, men det verkar omöjligt att fånga regn med iPhonen. Aja. Ni vet väl  hur skyfall ser ut, har ju hört att juni inte varit så himla soligt där hemma heller…

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *