Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Redo för Melbourne

April 18th, 2012 | Posted by Jess in Annat. | Australien.

Jag har varit leeeeeedig idag! I princip. Jag tränade framför datorn imorse, sen skrev jag den sista dikten och skickade in det. Hängde lite med Alicia i vardagsrummet. Hennes pojkvän bor i Melbourne och hon har också bott där länge och ska dit på fredag, så på lördag ska vi hänga hela dagen och hon ska visa mig sin stad. Ska bli väldigt mysigt!

Nu väntar packning och rumsstädningen på mig, lite blogginlägg har jag skrivit idag som ni ju har märkt. Det kan hända att det blir torftigt på den fronten tills på söndag, men jag ska göra mitt bästa för att ge er någon liten uppdatering iallafall. Jag längtar efter semester och efter att vara själv och att få se något nytt. Det blir nog bra detta. Imorgon ringer klockan 5.30 så det blir hamburgare till kvällsmat och sen bums i säng!

Ha det fint allesammans, vi hörs!

 

Kartan över Melbourne som Alicia ritade. Tack vare den kommer jag klara mig fint i storstaden! 🙂

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *