Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Rambling.

April 3rd, 2012 | Posted by Jess in Filosoferande.

Imorse var det dags igen för den fruktade Politics-tutorialen. Jag klarade mig inte lika bra den här gången som förra, men jag tror att jag lyckades säga nåt enstaka vettigt iallafall. Träffade en tjej som hette Hannah som visade sig vara min granne här i The Village. Sen gick jag till posten och hängde med en av gubbarna där. Han hjälpte mig att få iväg en massa papper till skolan i Frankfurt där jag hoppas få sommarjobb i år igen. Det dumma är att de inte har kvar min säkerhetskontrollsstämpel från förra året, så intervjuer och möten och formulär och säkerhetsbrickor och ID-kort måste alla göras om.

Sen jag kom hem har jag suttit på sängen och gjort läxor. Strukturerat upp min Politics-uppsats så att den bara behöver skrivas nu.. Bloggat. Tittat på fina saker som jag inte har råd med. Lyssnat på videoföreläsningar från Creative Writing-läraren. Härnäst ska vi skriva poesi och det är INTE min starka sida. Men. Jag är å andra sidan ganska duktig på de tekniska delarna som att rimma, räkna stavelser och betoning och sånt. Så nåt konstnärligt ska det väl kunna bli.

Ikväll är det städkväll igen. Jag har köksgolvet. Tills imorgon måste jag också läsa en text eller nåt, har inte kollat vad. Sen vill jag prata med Eric också. Och lägga mig tidigt. Imorgon blir det morgonpromenad igen.

Ni får en bild på mig också. Jag försökte se söt ut, men det gick inte idag, så då gick jag åt motsatt håll istället. Tadaa!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *