Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Promenad i vildmarken

February 23rd, 2012 | Posted by Jess in Australien.

I onsdags när jag vaknade sken solen och jag drog upp rullgardinen och pratade en stund med Eric som precis skulle gå och lägga sig. Han önskade mig en fin dag och jag lovade att försöka ha en. Efter en lång stund rundsurfande och klöddande med mobilen drog jag på mig träningskläder och gick ut för en powerwalk. På kartan över universitets område hade jag hittat en liten stig som jag tänkte kunde bli en lagom runda. Det var så fint väder, varmt utan att vara för hett med en liten bris och skugga emellanåt. Och så lustigt att jag gick i cirka fem minuter innan stigen vek av och alla spår av civilisation var borta. Direkt på campus liksom! Jag var lite rädd för ormar, men var noga med att gå med stampande steg så att de skulle förstå att en läskig svensk var  på väg och det fungerade nog, för jag såg inga läskiga reptiler. Däremot var rundan ganska tuff. Superbranta backar upp och ner, vissa långa, andra lite kortare. Men det var skönt att röra på sig, skönt att vara utomhus och skönt att vara själv med sina tankar. Jag var riktigt svettig när jag kom hem igen så på det blev det lång dusch med allehanda skönhetsbehandlingar och sen kände jag mig som en ny människa.

Gångbron som leder till universitetets huvudområde

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *