Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Powerwalkssnö och uppsatstryckande

March 14th, 2013 | Posted by Jess in Plugg.

Fysiskt och psykiskt en mycket bättre dag idag än igår, kan jag meddela alla er fyra läsare som är intresserade. Tror det mest beror på att jag började min dag med en powerwalk i lätt snöfall till biblioteket på Videdalsskolan i Husie. Där hittade jag också boken som jag vill läsa om inför kandidatuppsatsen. Nu ska jag bara hitta tid till det också.

Arbetsmässigt har dagen varit okej. Jag fastnade framför en såkallad fitblr, en blogg med träningsinspiration, hur länge som helst innan jag duschade av mig powerwalksvetten och åt frukost. Knäcke med leverpastej, några ostrullar, några salamirullar och en bit gurka. Yum.

Sen var ju tanken att jag skulle författa en uppsats (ABSOLUT inte sex sidor lång) om Wide Sargasso Sea som är den senaste romanen vi läst i Postcolonialism-kursen. Satte mig framför datorn igen och stirrade på den blinkande markören i ett word-dokument. Tittade på mer bloggar. Läste Aftonbladet. Loggade in och letade efter betyg på Malmö Högskolas hemsida utan framgång. Läste mer bloggar. Låg på sängöverkastet och tittade ut genom fönstret i säkert en halvtimme. Funderade på livet och framtiden och Eric och Miriam och flytten och allt. Det är mycket på gång i det här lilla huvudet.

Photo 2013-03-13 18 35 08

Sen fick jag ändå till slut tvinga ner mig själv framför kurslitteraturen och fem timmar senare hade jag fått ihop ett första utkast av en uppsats som får duga. Skönt att ha den på papper. Jag firade med att käka skrammelägg och en stekt, köttig korv och kokt broccoli till kvällsmat. Dagens efterrätt blev ett glas lyxigt melonvatten. Jag vet, livin’ the dream.

Vi säger la så så länge då. Hej.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *