Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Pluggångest och påskfixning

March 28th, 2013 | Posted by Jess in Ego.

Nu sparar jag ner mitt research proposal för idag. Har inte kommit så långt som jag hade hoppats och nu är det ju påsk så det lär det väl inte bli nåt skrivet. Men. Sista minuten-stress väntas alltså på tisdag, dagen då de 4-5 sidorna ska in.

Istället har jag sminkat mig och fönat håret och fixat naglarna och tänker dra ner på stan för middag tillsammans med de finaste svenska tjejerna i Frankfurt. Minus Angelica då som har drabbats av ryggskott och ligger hemma. Ledsen smiley! Vi kan väl höras en annan dag, jag hade mest lite nagellackstorktid på mig och ville ge er en bild på min sminkade nuna!

gladpask

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *