Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Plugg och tv.

March 20th, 2011 | Posted by Jess in Plugg.

Jaha ja, här sitter jag och snörvlar och hostar. Förkylningen går nog mot bättringsstadiet, men är vi inte där. Jag har tillbringat dagen med datorn och tvn, inte så ovanligt i det här lilla hushållet. Har skrivit färdigt min reading journal som ska in om nån vecka. Kollade lite på Sjöbo i körslaget i förmiddags och såg även Solsidan, som säg bör när man är svensk. Känns det som.
Hade egentligen velat förbereda mig mer för tisdagens tenta i kursen Reading and Responding, men tiden räckte inte till och nu är både mitt huvud och mina ögon trötta så nu blir det nog bara lite SATC och en kopp te innan sängen kallar. Hej.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *