Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Plugg och svett

February 25th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Mat. | Plugg.

Dagen har varit ganska slö. Jag skyller dels på vädret och dels på att jag varit slö. Var vaken tidigt imorse och tittade lite på svensk tv på datorn innan jag gjorde en sallad med bacon och stekta champinjoner till frukost och lunch. Hängde sen lite i vardagsrummet eftersom det är där den eftertraktade airconen sitter.

Sen har jag även hunnit med att avsluta ett gigantiskt (nä, inte riktigt) pluggpass inne på mitt rum. Jag fick ett lässug, vilket passade bra eftersom många av uppgifterna i min Kreativt Skrivande-kurs går ut på att läsa noveller och dikter och kommentera på dem. Jag ska försöka låna nån bra roman också i bibblan uppe på skolan hade jag tänkt. Får ta det på måndag.

Här inne i pluggstugan är det varmt, men jag fick en del gjort. Nästa ryck får tas imorgon. Dessutom upptäckte jag tre stora filer med text som ska vara läst tills första lektionen i första kursen drar igång på måndag, så det blir alltså mer plugg imorgon. Hoppas på att det är liitegrann svalare härinne då.

Hej!

LCHF-vänlig sallad med champinjoner och massa bacon.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *