Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Pippi Långstrump rycker ut

December 5th, 2012 | Posted by Jess in Ego. | Sverige.

Tiden går, tiden går. Skönt. Jag har sen sist hunnit inbilla mig att jag blir kinkig av Stevia samt gått i skolan lite och jobbat hemma en massa. Bland annat har jag tillverkat en supertafflig Pippi-film där Annika blir tafsad på. Fråga inte.

Ikväll är att göra-listan lång igen. Det ska pluggas och städas och fixas och mailas och bloggas. Snart klar med en punk iallafall. Dessutom har ju några dagar gått på veckan nu vilket också betyder att många av de amerikanska serier som jag slaviskt följer har sänt nya avsnitt. Och dem måste jag ju spana in snarast!

Vädret är fint här i Malmö. Ganska kallt och ganska snöigt. Jag kör med massor av varma kläder och tänker på hemlösa till exempel. Då känns det rätt dumt att klaga. Det är skönt att komma in i värmen igen med rosiga kinder och frisk luft i varje cell.

I skolan kämpar vi på, med filmer och dokument. På fredag drar sista delkursen igång. Den handlar om novellskrivande och det ska bli kul. Känner att det är något jag har lite pejl på iallafall, även om man ju aldrig är fullärd. Det var lite överraskande när vi under dagens handledning förstod att många får kämpa för att få ihop historier som inte är fulla av upprepningar och saknar handling.

Nä. Nu slutar jag babbla och käkar lite kvällsmat istället.

Hej!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *