Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Photoshop har flyttat in

February 10th, 2012 | Posted by Jess in Annat. | WOW!

För cirka 31 dagar sen laddade jag ner en trial-version av Photoshop och blev frälst. Det var liksom som pysslande, för att tjata om det lite till, fast på datorn! Älskade det! Tyvärr var det ju bara en gratisgrej som man fick behålla i 30 dagar så för nån dag sen gick tillåtelsen ut och jag var tillbaks till att redigera bilder i Word. Inte idealt. På Twitter blev jag uppmanad att ladda ner det olagligt, men det kändes inte helt rätt. Så Eric gjorde lite efterforskningar bland sina designvänner ifall det kanske var nån som hade en gammal version de inte använde som jag kunde få. Inget napp. Tills igår då jag sitter vid datorn i vardagsrummet och Eric plötsligt ropar från sitt rum att han har hittat det. Det visade sig att Eric själv hade en version av Adobe Photoshop som är tre år gammal, med serienummer och allt som han inte använde. Så nu har jag ägnat morgonen åt att installera den och kolla om jag känner igen mig i den här lite äldre versionen. Det funkar! Jag använder ju dessutom bara ett par av de enklare funktionerna och är överhuvudtaget inte särskilt duktig, men jag tycker det är roligt och vill lära mig och öva mera! Nu ska den här lyckliga tjejen gå och äta frukost/lunch.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *