Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Påsklovet har börjat!

April 6th, 2012 | Posted by Jess in Australien. | Plugg.

Kvinnliga hunden är tillbaks som man säger. Tiken kanske det heter.

Nu har jag påsklov, men jag vill inte att ni förväntar er en massa kvalitativ bloggning för det. Jag kommer att ha fullt upp kan jag avslöja. Dels ska det skrivas två uppsatser, dels ska det skrivas poesi för distanskursen, dels ska det skrivas blogginlägg till den seriösa bloggen, dels ska det skrivas anteckningar till andra människors verk och dels ska det praktiseras. Ja, ni läste rätt.

Efter att ha väntat i år och dag på att höra något från museumet så fick jag mail igåreftermiddag. Så nu blir det jobb där tisdag till fredag nästa vecka plus måndag veckan efter.

Trevligt tror jag. Tiden kommer nog gå fortare då när man liksom har att göra. Jag är bara en liten liten bit orolig att vi inte kommer ha nåt att göra och att de mest går med på att ha oss där för att vara snälla.

Men vi får väl se. Bussen går mot Adelaide vid 8 på morgonen på tisdag alltså. Ni får höra mer efter min första dag!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *