Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Parenteser och semesternjutning

July 12th, 2013 | Posted by Jess in Friends. | Tyskland.

(Fortfarande Erics dator utan den svenska bokstaven.)

Tro sören att jag inte käner mig sa sugen pa att börja jobba nästan vecka när jag har det göttans ända! Översätter lite, latar mig lite, tittar lite pa coola Fredrik Ekelund i Million Dollar Listing: NY och drömmer om den perfekta lägenheten (som vi kommer att hitta!). Idag var morgonen extra slö med bokläsande (som jag saknat romaner!!!) i sängen innan jag masade mig in i duschen och stack till Westend för att möta Josefin, Izabella och Angelica för lunch. Det bidde en tonfisksallad, massa prat och lite solande innan Izabella stack tillbaks till jobbet, Josefin stack hem till böckerna (inget sommarlov om man ska bli läkare) och Angelica och jag stack till Bockenheim för att hämta Nugget (smeknamnet pa gullungen som Angelica passar). Nugget och jag spanade pa fontänen medan Angelica pratade med sin chef, vi tog tunnelbanan till Starbucks och tjattrade lite (Angelica och jag) samt tuggade pa en näsduksförpackning (Nugget). Fint sa.

När stora tjejen och lilla tjejen gatt vidare strosade jag pa stan, handlade ett par onödiga (men ack sa fina) ballerinas fran Marco Polo pa Goertz och nan topp pa HM. Stoppade pa mig raklödder och ett nytt nagellack ocksa innan Eric ringde och berättade om Kai (hans sambo) som var utelast. Kai har varit pa semester i Bulgarien i tva veckor den lilla osten (lyckosten alltsa) och inte tagit med sig sina nycklar. Jag skyndade hem och släppte in honom. Troligtvis var ocksa min planbok glad att lilla shoppingturen fick ett slut, särskilt som jag fortfarande tänker pa den där fina cykeln jag hittade igar. Fina cyklar är inte billiga. Och jag är ju egentligen arbetslös. Men det hade varit väldans praktiskt att ha en cykel i stan och slippa dyrt resekort under sommarmanaderna iallafall. Mm. Sa är planen.

Om nagra minuter kommer Eric hem och vi ska bege oss till Eschersheim för en lägenhetsvisning. Jag känner mig negativ, men titta kan man ju alltid.

Hoppas allt är bra i Sverige! Och övriga världen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *