Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Ost och censurerande

May 16th, 2012 | Posted by Jess in Annat. | Ego.

Arbetsveckan är slut. Det är onsdag. Morgondagens föreläsning i The Modern International System är inställd, vår snälla föreläsare är kvar i Sydney tydligen. Läxor finns det dock alltid, som behöver göras. Jag ska kolla på film imorgon är det tänkt, Run Fatboy Run, och analysera hur staden London representeras i den filmen. Det blir nog bra.

Ikväll har min ena flatmate, hon som aldrig nämns vid namn av en anledning punkt punkt punkt, annonserat att hon ska bjuda hem folk på middag och därmed är det underförstått att vi andra ombedes hålla oss borta från vardagsrum och kök. Jag ser framemot ett dubbelavsnitt av Glee på datorn och en lång Skypesession med Eric, så inte mig emot. Men först vill jag laga mat. Ska göra quesadillas utan bröd hade jag tänkt. Vi snackar alltså kyckling och grönsaker överbakade med ost och lite crème fraiche till det. Vattnas i munnen bara jag tänker på det.

Svårt att veta hur mycket jag vill berätta om saker och ting, det är många människor som läser min blogg nu, den går att läsa på alla möjliga språk och den är inte så personlig som jag kanske hade önskat ibland. Men jag tror att det är en annan diskussion som vi inte går in på nu. Jag ska längta lite till efter min ostmat och läsa svenska nyheter. Sen kan kvällen få ta över.

Hejdå!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *