Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Om min mamma. Igen.

February 29th, 2012 | Posted by Jess in Kärlek.

Känns som att jag vill skriva igen om min mamma efter att ha pratat med henne idag. Hon är bara så bra. Ibland har jag tvivlat på om det går att ha en bra relation trots att jag är vuxen och tillbringar mycket tid i ett annat land, men det bevisas hela tiden att vi ändå har en connection som är starkare än landsgränser och olika livsval. Åh vad fint det är. Ska försöka att inte tjata om detta varje gång jag och min mamma har skypat, men jag lovar ingenting.

Så kul också att mamma pratar högre och högre när min webcamera inte är igång. Dessutom är det lite orättvist att hon inte har någon kamera, medan jag och mitt trötta (och idag regnvåta) ansikte syns i bild HELA tiden. Ja. Vi lämnar det nu.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *