Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Om min lördag.

April 7th, 2012 | Posted by Jess in Australien.

Imorse gjorde jag veckans sjätte träningspass. Känner mig grymt nöjd med mig själv. Nu är ju vissa av träningspassen powerwalk och vissa är styrketräning och sådär, men ändå. Nöjd tös.

Sen åt jag ost och ägg till frukost och tog en riktigt lång spadusch som belöning för att helgen är här på riktigt idag. Spadusch innebär alla sorters flaskor som står i duschen ska användas, det ska gnuggas, peelas, rakas, epileras, plockas, filas och klippas. Så skönt.

Sen stack jag och Mariko till affären. Igen. Jag var ju där i torsdags med Alicia, men nu blev det bestämt att vi ska fira påsk med lite andra familjelösa utbytesstudenter imorgon och alla ska ha med mat. Så då fick jag handla igen så att jag kan göra LCHF-paj, Quiche Lorraine med mandelmjöl ska det bli!

Att handla idag var inte roligt. Alla laddade upp med påskgodis och ägg.

Först väntade vi 20 minuter på bussen. Sen väntande vi tio minuter på busschauffören som hade rökpaus. Sen väntade vi i kö på Big W, sen väntade vi ännu längre i kön på Coles, sen slapp vi som tur var vänta på Woolworths och bussen hem.

Anna och Kungen gick på tvn men jag gick raskt och satte mig framför datorn istället och skrev klart den där uppsatsen som jag skröt om innan ni vet. Ja.

Och nu blir det lördagsmys med halloumi, vispgrädde och jordgubbar. Typ i den ordningen.

Då ska vi se vad som fastnade i iPhonen idag:

 

Morgonutsikten genom insektsnätet. Ännu har vi inte sett till hösten, trots att både mars och april är höstmånader här i Australien.

Trängsel i mataffären. Här väntade vi i typ en halvtimme för att handla två påsar kakor och en avocado till en sambo som är sådär.

Någon form av fake-Lindt? Har aldrig sett i Frankfurt trots att det är "Tysklands bästa choklad".

 

Sen var det lite bebiskläder här dådå. På etiketten stod det "för flickor" respektive "för pojkar". Mest så att ingen köper fel.

 

Som avslutning lite australiskt påskris. Eller nåt . Jag vet inte vad det är, troligtvis inte påskris.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *