Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Om man ändå kunde se var hon har ont

January 21st, 2016 | Posted by Jess in Skit. | Ungen

Elsa har ont nånstans och har vaknat en gång i halvtimmen sen hon somnade mot Erics axel med min vaggsångsversion av Må din väg gå dig till mötes i öronen. Jag vet inte var hon har ont, men min livserfarenhet säger mig att lite sömn inte kan skada, så jag önskar så innerligt att hon kommer till ro nu och kan få sig lite av den varan.

Under tiden vi väntar på att det ska bli sängdags för oss vuxna också, njuter Eric och jag av tre (3!) nya New Girl-avsnitt, hade missat att det hade börjat igen. (Och Schmidt och Cece planerar bröllop så man blir ju lite avundsjuk på dem…). Jag kör blåbärste till serietittandet och Eric Snobben-kex. Nu när ni vet det kan ni säkert också gå och lägga er.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *