Om familjelivet som svensk i T-land, mat, ungar och annat krafs.
Header

Obekväm tupplur i vagnen

February 2nd, 2016 | Posted by Jess in Ungen

Idag var Elsa och jag tvungna att lämna lägenheten i tre timmar så vi åt lunch här hemma och se ntog jag med hennes snuttefilt och packade ner henne i vagnen. Och konstaterade snabbt att tiden då hon somnade snabbt och sov gott i vagnen är förbi. Suck. Hon korvade och ålade och spände hela kroppen och skrek av ilska och ville inte alls ligga ner och slappna av. Men jag var, som vanligt, envisare. Och efter en halvtimme hade hon somnat. Jag satte igång en podcast och fortsatte min powerwalk mot ett shoppingcenter nere vid mässan, Skyline Plaza, där jag tänkte hänga i värmen tills klockan blev 16.

Men jag hann bara höra ungefär 15 minuter av Sigge och Alex innan det började sparkas i åkpåsen och ungen var vaken igen. Jag lät henne vara en stund i förhoppningen om att hon skulle somna igen, men när hon lite senare började sjunga kikade jag in och såg en liten tjej som körde Blinka lilla stjärna med båda händerna, skitnöjd. Så ja, då var den tuppisen väl över då.

Vi handlade ett par jeans till Eric, åt en fruktpuré på en bänk och tittade på andra barn som lekte med ballonger innan vi tog tåget hem till vår del av stan igen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *